ONTDEK SKYHI FLEX

VOIP telefonie voor bedrijven: modern, innovatief en flexibel.

Welkom bij SkyHi Flex! Dit systeem is uitstekend geschikt voor eindklanten die niet graag strikt gebonden zijn (de contracten zijn steeds maandelijks opzegbaar). Dankzij de unieke en innovatieve drag-en-drop interface is het beheren van uw cloud telefooncentrale zeer gebruiksvriendelijk. Ontdek de mogelijkheden op deze pagina!

Bent u een eindklant (KMO)? Contacteer ons via deze pagina, we brengen u in contact met een lokale partner in uw buurt voor een vrijblijvende offerte.

Bent u een reseller en heeft u interesse om SkyHi Smart (powered by Telavox) te verdelen? Vul dan dit formulier in.

Vraag een offerte Partners: wordt SkyHi Flex verdeler

Massa's functionaliteit

Ontdek wat SkyHi Flex voor u kan doen:

 • Een standaard belplan in minder dan 20 seconden.
  Surf op uw PC, tablet of smartphone naar het SkyHi Flex panel en pas uw belplan aan naar wens. Via een heel eenvoudig drag-and-drop systeem kan u instellen wat er precies moet gebeuren als er op een bepaald nummer binnen gebeld wordt; welkomstboodschap afspelen, keuzemenu, op geprogrammeerde tijdstippen een voicemailbox laten horen of gewoon simpelweg uw geconfigureerde toestellen laten rinkelen. Sleep de vakjes in de juiste volgorde. Kortom, makkelijk en gebruiksvriendelijk.
 • Keuzemenu (IVR)
  Met de IVR (druk 1 voor, druk 2 voor,...) stuurt u uw binnenkomende oproepen naar de juiste dienst. De beller hoort een welkomstboodschap en krijgt dan een keuzemenu. Één van de krachtigste functionaliteiten om uw telefonieverkeer in goede banen te leiden.
 • Wachtrij
  Uw beller krijgt een welkomstboodschap en aangename wachtmuziek in plaats van die vervelende overgangstoon. Uw telefonerende medewerker krijgt op zijn scherm te zien hoelang die beller in de wachtrij stond. Bellers die muziek horen in plaats van een overgangstoon blijven minstens dubbel zo lang aan de telefoon als het bij u wat drukker is.
 • Tijdsconditie
  Op basis van de datum, periode, weekdagen of exact tijdstip het verkeer omleiden naar de GSM of voicemail is bij perfect mogelijk en het is daar bovenop ook nog eens gemakkelijk in te stellen. Verlof instellen voor een heel jaar of alle feestdagen voor altijd is met enkele klikken gebeurd.
 • Operator console
  De operator console is een geweldige tool voor receptionisten, supervisors en andere operatoren om hen een duidelijk overzicht te geven wat er gebeurt met het telefonieverkeer binnen het bedrijf. Elke gebruiker kan zijn eigen console personaliseren en met behulp van widgets aanpassen de console naar zijn eigen voorkeur.
 • Omleidingen
  De sneltoetsen van uw vast toestel kan u instellen om bijvoorbeeld met 1 druk op de knop alle inkomende oproepen door te schakelen naar de GSM of naar een permanentiedienst. In een handomdraai schakelt u alle oproepen bijvoorbeeld door naar uw voicemail.
 • Fax to mail
  Net zoals de gele briefkaart heeft de fax zijn beste tijd gekend. Wij hebben hiervoor dé oplossing. Met de fax to mail functionaliteit ontvangt u uw faxen per mail in pdf en verstuurt u uw faxen via het overzichtelijke user portaal. Gedaan met papierverspilling!
 • En ook nog...
  Voicemail, gespreksopname, encryptie, ondersteuning van universele apps, gedocumenteerde API, panel in 8 talen. • Ontdek de Qaller app!
  Een app specifiek ontwikkeld voor SkyHi Flex, die u kan gebruiken om op elk moment uw call flow aan te passen, maar ook om gesprekken te starten en te ontvangen. Met gratis en betalende versie. Vraag vrijblijvend meer info!

Ontdek nu SkyHi Flex!

Bent u een eindklant (KMO)? Contacteer ons via deze pagina, we brengen u in contact met een lokale partner in uw buurt voor een vrijblijvende offerte.

Bent u een reseller en heeft u interesse om SkyHi Flex te verdelen? Vul dan dit formulier in.