Smartworx Business Partner Program

Als IT partner kan u deel uitmaken van het Smartworx Business Partnerprogramma, wat u toegang geeft tot een breed gamma aan diensten en resources om u te helpen bij het uitbouwen van uw business richting bedrijven.

We bieden een instapvriendelijke gratis formule aan (Explorer), en een voordelige betalende variant (Focus) met nog meer inhoud.

Wat kan u zoal verwachten?

Overleggen en meezijn met de actualiteit

Als individuele IT partner kan u terugvallen op een uitgebreid netwerk, bestaande uit onze Smartworx organisatie maar ook honderden collega-IT'ers over heel België.

 • B2B ledenmeetings
  2x per jaar een fysieke bijeenkomst waarop u kan overleggen en in dialoog gaan met andere leden, inclusief roundtable momenten, markt updates, en meer.
 • Update call
  Maandelijkse Teams meeting met een update over alle nieuwtjes, marktevoluties, ...
 • Nieuwsbrief
  Onze partners zijn steeds het eerste op de hoogte. Denk maar aan wijzigingen in het Microsoft cloud landschap. Dankzij onze nieuwsbrief krijgt u de primeur.

Kennis vergaren

Of het nu gaat over geavanceerde opleidingen voor uw technische mensen, of instap/opfris-cursussen voor nieuwe medewerkers: wij staan voor u klaar.

 • Opleidingen
  Zowel fysieke opleidingen als webinars, individueel of klassikaal. Onze opleidingen zijn instapvriendelijk, Nederlandstalig en gratis.
 • Start2Cloud
  Begin je vanaf het begin? Of een nieuwe medewerker die er nog in moet komen? Onze Start2Cloud opleidingen beginnen bij de basis en vereisen zo goed als geen voorkennis.
 • Certificaties
  Info, advies en begeleiding bij het behalen van Microsoft certificaties.

Van uurtje-factuurtje naar Managed Services

Evolueer naar een meer proactieve aanpak en bied uw klanten onderhoudscontracten aan, gaande tot Managed Services.

 • Software
  RMM tools, ticketing en beheer van ICT documentatie: we bieden u voordelige, gebruiksvriendelijke oplossingen aan.
 • Contracten
  Voorbeeld abonnementen, uitgediept met verschillende formules en opties? Check; u hoeft het wiel niet meer opnieuw uit te vinden.
 • Hulp op projectbasis
  Commerciële hulp nodig bij het maken van een offerte? Of technische mensen nodig om een project uit te voeren?

Competentiematrix

Als Smartworx partner wordt u opgenomen in onze competentiematrix, en dat is goed voor uzelf én voor potentiële klanten.

 • KMO's kunnen via onze competentiematrix een IT partner vinden met een bepaalde specialisatie (wanneer ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar een IT firma die kennis in huis heeft van een bepaald ERP pakket).
 • Ook voor uzelf is de competentiematrix een waardevolle tool. U kan immers op deze manier snel andere leden vinden met een bepaalde specialisatie, wanneer u daar zelf nood aan heeft en de kennis niet in huis heeft.

Gamma en pre-packaged solutions

We bieden u het meest complete gamma dat u zal vinden in de IT sector - aangevuld met de nodige tools om in te zetten in uw salesgesprekken - en aan zeer competitieve pricing.

 • Cloud
  Een volledig gamma oplossingen - waaronder Microsoft 365, Acronis, Nable, Oase en meer - toegespist op de KMO.
 • Servers
  Server & storage oplossingen, voor de klanten die nog graag een on-premises server hebben.
 • VOIP
  Moderne en innovatieve VOIP telefonie voor bedrijven, met een mooie wederkerende marge.
 • Fysiek materiaal
  Notebooks, PC's, printers, componenten, software, ... zowel B2B als B2C, en verkrijgbaar via uitgebreide webshops.
 • Pre-packaged solutions
  Onze samengestelde pakketten, met een combinatie van on-prem hardware, cloud, telefonie en randapparatuur, maken u het makkelijk om een complete ICT oplossing aan de man te brengen.
 • Sales & technische assistentie
  Hulp nodig bij een offerte? Heeft u graag dat we meegaan naar een klant voor een salesgesprek? Technische mensen nodig om een project uit te rollen? Laat het ons weten, onze specialisten staan ter uwer beschikking.

Uw eigen B2B site

Als Smartworx partner kan u uw eigen B2B website krijgen, met massa's info rond oplossingen voor KMO's.

 • Fully branded
  Een website met uw eigen logo, en in uw kleuren. U kan naar hartelust pagina's toevoegen. Is er een ingebouwde pagina over een product dat u liever niet voert? Geen probleem, u kan deze verbergen via de beheermodule.
 • Oplossingen
  De sites bevatten alle info over cloudoplossingen zoals Microsoft 365 en Azure, VOIP, maar ook servers, firewalls alsook onze samengestelden pakketten.
 • Nieuws
  Dankzij de geïntegreerde feed van Diginews.be kan de bezoeker up-to-date ICT nieuws op uw website raadplegen (dat u ook kan delen op social media om visibiliteit en bezoekers te genereren) - en u kan zelfs uw eigen nieuwscontent toevoegen.

Uw eigen branded cloud portaal

Laat uw eindklanten zelf hun licenties beheren, in uw eigen branded cloud portaal!

 • Fully branded
  Een portaal met uw eigen logo, en in uw kleuren.
 • De functionaliteit die uw klanten nodig hebben
  Waaronder beheren van hun Microsoft 365 licenties, registreren en beheren van domeinnamen (alle extenties), en nog veel meer. Alle relevante functionaliteit in het Smartworx cloudportaal is ook hierin opgenomen.
 • Op uw eigen domeinnaam
  Of eender welke (sub)domeinnaam van uw keuze.

Marketing & sales materiaal

Promoot uw B2B business en krijg de "upper hand" in uw sales gesprekken.

 • Offerte mappen
  Kartonnen mappen met A4 flyers rond alle populaire oplossingen zoals Microsoft 365, Azure, VOIP, servers en meer. Afhankelijk van de klant kiest u zelf welke flyers u meeneemt in het salesgesprek (we zien ook optionele flyers met enduserpricing). Uiteraard kan u eigen flyers en documentatie toevoegen.
 • In-store POS materiaal
  Roll-up banners of andere eye-catchers voor binnen uw zaak? U ontvangt ze gratis als Smartworx partner.
 • Gevel visibiliteit
  Aan uw gevel zichtbaar maken dat u ICT oplossingen voor bedrijven verkoopt? Wij leveren u gevelbanieren, gevelplaten en meer aan, met uw eigen logo en/of.

Prospectie en lead generation

Nieuwe KMO-klanten? Ook hiervoor bent u aan het juiste adres.

 • Lead Generation bundel
  In deze prospecitebundel belt een professionele firma potentiële klanten in uw gemeente of streek (cold calling). Hun doel: concrete afspraken maken, die u vervolgens opvolgt om de deal te maken. Dé manier om uw B2B klantenbestand uit te breiden.

HET TIPJE VAN DE IJSBERG!

Een hele waslijst, hierboven. Maar dit is maar het tipje van de ijsberg. Als Smartworx partner bent u verzekerd van een mooie toekomst waarin u er niet langer alleen voorstaat. Samen geven we er een lap op!

We vragen géén jarenlange wurgcontracten, onze formule is tevens géén franchise dus u behoudt uw eigen identiteit.

Wil u intekenen op één van onze formules? Ga naar https://www.smartworx.be/partnersignup en vul het formulier op de laatste pagina in.
Liever eerst even vrijblijvend overleggen? Contacteer ons via info@smartworx.be of vul dit formulier in.