KEEPER

Het toonaangevende cyberbeveiligingsplatform dat wachtwoorden, geheimen en toegang tot infrastructuur beschermt

Met Keeper kunnen IT-admins het veilig, granulair en gecontroleerd delen van wachtwoorden, geheimen en kluizen tussen medewerkers en teams mogelijk maken. Keeper maakt gebruik van een eigen zero-knowledge beveiligingsarchitectuur die on-prem, cloud en hybrid-cloud omgevingen ondersteunt voor client-side beheer van versleutelingscodes.

Bedrijven lopen een aanzienlijk risico dat de zwakke wachtwoorden van hun werknemers worden gestolen en verkocht door cybercriminelen op het dark web. BreachWatch is een krachtige zakelijke tool voor het monitoren van het dark web die kan worden toegevoegd aan Keeper Password Manager. BreachWatch scant de Keeper Vaults van werknemers voortdurend op wachtwoorden die zijn blootgesteld op het dark web en waarschuwt u onmiddellijk om actie te ondernemen en uw organisatie te beschermen.

Ondersteunt rolgebaseerde toegangscontroles, 2FA, auditing, eventrapportage en compliance met SOX, NIST, PCI DSS, SOC 2, ISO 27001, HIPAA, DPA, FINRA en GDPR.

Ontdek nu Keeper!

Bent u een eindklant (KMO)? Contacteer ons via deze pagina, we brengen u in contact met een lokale partner in uw buurt voor een vrijblijvende offerte.

Bent u een reseller en heeft u interesse om Keeper te verdelen? Vul dan dit formulier in.