Cloudoplossingen voor IT partners

Uw Belgische cloud distributeur met sterke focus op de KMO-markt.

Smartworx Cloud (voorheen Cloudhighway) is een Microsoft CSP Indirect Provider. Dit houdt in dat u als IT parter bij ons terecht kan voor afname van Microsoft 365, Azure, Power Platform, CSP Perpetual en andere oplossingen uit het Microsoft cloud gamma. Daarnaast hebben we nog tal van andere vendors in ons gamma.

Waarom kiezen voor Smartworx?

Als Belgische cloud provider stellen wij enkele sterke USP's voorop om u een unieke, persoonlijke service te bieden.

 • 01 Dé leverancier voor IT partners in het KMO-segment

  Onze belangrijkste doelgroep is de KMO-markt. We zijn zelf een lokale, Belgische speler - bezoek ons kantoor te Temse! - en spelen in op de noden van een klein tot middelgroot bedrijf (maar uiteraard kunnen ook grotere bedrijven bij ons terecht).

 • Onze cloud marketplace my.cloudhighway.be is snel, vlot en super overzichtelijk. In het verleden hebben we al een pak resellers gelukkig gemaakt, puur door de overstap naar ons platform. Daarnaast ondersteunen we heel wat functionaliteit rond Microsoft 365 NCE licenties, waaronder co-terminous (einddatums van subscriptions aligneren), upgrades (alle seats van een subscription, of maar enkele), renewal opties (ingeplande wijzigingen op de vervaldag), en ingeplande aanmaak van subscriptions op een datum in de toekomst.

 • Onze partners kunnen genieten van uitstekende, Nederlandstalige technische ondersteuning, steeds door onze bekende medewerkers, geen call centers. De meeste problemen lossen we zelf graag voor u op (basisondersteuning op alle oplossingen is steeds kosteloos) - wanneer het om bijvoorbeeld een Microsoft back-end probleem gaat, beschikken we over een ASfP contract - Advanced Support For Partners om tickets te escaleren binnen Microsoft.

  Ook voor commerciële hulp kan u bij ons terecht. We helpen u graag bij het opmaken van offertes, berekenen van prijzen van bijvoorbeeld Azure Virtual Desktop offertes en gaan zelfs met u mee tot bij de eindklant om de offerte voor te stellen.

  Heeft u nood aan verregaandere hulp, zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van een volledig migratieproject bij uw eindklant? Ook dit kan; na overleg en analyse maken we graag een vrijblijvende offerte.

 • Smartworx is distributeur van merken zoals Microsoft (CSP Indirect Provider met focus op Modern Work - Microsoft 365, Azure, Power Platform, CSP Perpetual), N-Able, Acronis, Bittitan, G-Data, Bitdefender, Phished en meer. Bekijk onze vendorpagina voor meer info.

 • Voor al onze oplossingen hanteren we zeer interessante basistarieven, en op basis van uw (potentiële) omzet kunnen mooie extra kortingen toegekend worden. Contacteer ons voor meer info!

 • Smartworx Connect is de verzamelnaam voor al onze evenementen waarop u als partner welkom bent:

  • Tal van gratis webinars
  • Fysieke opleidingen (technisch en commercieel)
  • Fysieke events waarop u de kans krijgt om rechtstreeks in dialoog te gaan met onze vendors, en optionele round-table momenten om contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen met andere resellers.

 • Maak gebruik van onze pre-packaged oplossingen en marketingmateriaal (flyers, banners, folders en zelfs uw eigen branded website) om de verkoop aan uw klant te stimuleren. We werken ook graag samen voor lokale events, beurzen, ontbijtsessies,...

 • Wil u klanten en licenties overzetten naar Smartworx? We stellen alles in het werk om u zo veel mogelijk werk en administratie uit handen te nemen. Neem vrijblijvend contact op voor meer info!

 • Wil u beginnen met één van onze oplossingen, maar weet u niet goed waar te starten? Wil u even op gang gezet worden door een expert met kennis van zaken?
  We maken graag een afspraak om u gratis op weg te helpen met eender welke oplossing uit ons gamma.

 • Onze technische en commerciële experts staan tevens ter uwer beschikking voor het aanbieden van complexere oplossingen, zoals bijvoorbeeld hybriede on-premises/cloud setups. We geven service en ondersteuning op maat en helpen u graag door heel het verkoops-, integratie-, en supporttraject door.

 

Cloudoplossingen afnemen via Smartworx

We zijn niet gewoon een simpele distributeur - maar een partner waar u elke dag op kan rekenen.